Dragi colegi,

 

Vă mulțumim că ați onorat invitația de a participa la manifestarea anuală cu participare internațională, “Congresul Societății Române de Transplant Medular" care a ajuns la a treia ediție.

Prezenţa dumneavoastră reprezintă un excelent prilej de a sintetiza şi împărtăşi cunoştinţe actuale, a deschide noi orizonturi, într-un domeniu atât de inovativ, ca transplantul de celule stem hematopoietice precum și a asigura suportul științific în dezvoltarea profesională a personalului medical.

Indicațiile de transplant de celule stem hematopoietice s-au extins considerabil, devenind la ora actuală standard de tratament nu numai în bolile hematologice, dar și boli autoimune sau neurologice.

Sperăm ca această manifestare să fie una memorabilă și să se constituie într-o întâlnire colegială de înaltă ținută, plină de informaţii şi dialoguri constructive, într-un Bucureşti însorit, cu o vastă tradiție universitară şi culturală. 

 

ANUNT FOARTE IMPORTANT!

Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular se va desfășura în cadrul Senatului României, astfel:

Programul manifestării poate fi accesat aici.

Deoarece în această perioadă Palatul Parlamentului găzduiește activitățile specifice Președenției Consiliului UE, accesul în cadrul locației se va face după următoarele proceduri:

În cazul în care doriți mai multe informații privind actele de acces, vă rugăm să luați legătura cu organizatorii logistici:
Lăcrămioara Tulceanulacramioara.tulceanu@palomatours.com
Mădălina Semanschimadalina.semanschi@palomatours.com

 

 

 

    Alina Tănase                                                                                        Ștefan Ciurea
    Președintele SRTM                                                                             Președintele Congresului