ACCESUL ÎN CADRUL SENATULUI ROMÂNIEI SE VA PUTEA FACE DOAR PE BAZA ÎNSCRIERII ONLINE, VALABILĂ PÂNĂ CEL TÂRZIU 5 MAI 2019!

 

Taxe de participare

Statut Până la 01.04.2019 După 01.04.2019
Medic specialist/primar membru 100 RON 200 RON
Medic rezident membru   50 RON 100 RON
Medic specialist/primar non-membru 200 RON 300 RON
Medic rezident non-membru 150 RON 200 RON
Asistent medical     0 RON     0 RON

*Asistenții medicali care sunt înscriși la congres și completează fișa de evidență pentru OAMGMAMR vor achita la secretariatul congresului taxa OAMGMAMR de 15 RON/persoană.


Cotizația de membru SRTM a medicilor înscriși în Societatea Română de Transplant Medular se poate achita împreună cu taxa de participare și este în valoare de 100 RON.

Taxa de participare la congres include:

 

Dacă doriți să achitați taxa prin transfer bancar, vă rog să utilizați datele de mai jos:

  1. După efectuarea plății prin transfer bancar, vă rugăm să vă Inregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email. 
  2. După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați "numărul ordinului de plată" și apoi să Confirmați.

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: lacramioara.tulceanu@palomatours.com sau pe fax: +40 213 146 647.

 

*Toate taxele bancare vor fi suportate de participanți.

**Taxele plătite nu se mai returnează.

 

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure mapa cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 01 Aprilie 2019.

Pentru participanţii înscriși după această dată, mapa cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Formularul de înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei sponsorizaţi).

 

GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei PALOMA TOURS SRL, pe coordonatele: Lăcrămioara Tulceanu -  lacramioara.tulceanu@palomatours.com